FACILITEITEN

Zwembad

Een duik nemen na een dag hard werken of relaxen op een vrije dag? Het luxe Wellness centrum is centraal gelegen en binnendoor bereikbaar. Doordat het Wellness centrum exclusief voor bewoners toegankelijk is kunt in alle rust genieten van alle faciliteiten.

Finse Sauna & Turks Stoombad

Doe uw lichaam en geest een plezier met een bezoek aan de Finse Sauna of het Turks stoombad. De sauna is gevuld met warme maar droge lucht. Het stoombad is vochtig en heeft een lagere temperatuur. Zowel de sauna als het stoombad stimuleren de ademhaling en de bloedsomloop.

Fitness

Fitness is ideaal om fitter te worden. In de fitnessruimte zijn diverse moderne apparaten van het merk Technogym aanwezig om aan uw kracht of conditie te werken. Voor een ieder en op elk niveau zijn er apparaten beschikbaar.

Parkeren

Voor alle woningen in Bougainville is een parkeerplaats beschikbaar. Zowel in de overdekte parkeergarage als op het binnenplein van Bougainville. Tevens biedt de parkeergarage enkele afgesloten garageboxen. De eensgezinswoningen zijn voorzien van een parkeerplaats op eigen terrein. Rondom De Bloem zijn voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers aanwezig.

Duurzaam

 De Bloem is een symbool voor milieuvriendelijkheid. Bougainville is door de overheid gecertificeerd met een Groencertificaat door de goede isolatie en het gebruik van (colletieve) geothermische verwarming. Het FSI-certificaat toont aan dat er uitsluitend duurzaam gekapt hout is toegepast en ook natuursteen wordt veelvuldig gebruikt.

 

Neem contact op voor meer informatie:

  • De Raad Makelaars 2020