MEER INFORMATIE?

Impressies

Plandeel Bougainville

Nieuwbouwproject De Bloem in Rijnsburg is begonnen aan de laatste fase. De Bloem is een ode aan de voormalige bloemenveiling Flora die voorheen op dit terrein was gelegen. Na Fuchsia, Amarant, Egelantier, Dahlia en Calla maakt plandeel Bougainville het project compleet.

Bougainville kenmerkt zich, evenals de voorgaande plandelen, door het origineel architectonisch ontwerp met duurzaam en hoogwaardig materiaalgebruik. Met zijn 10 verdiepingen hoge woontoren is dit project een prachtig sluitstuk van een heel bijzonder project. Iedere woning is nagenoeg nét even anders en dat maakt wonen in De Bloem zo uniek. Met als eyecatcher, de glazen klok, is het penthouse op de 10e verdieping een knipoog naar het roemrijke verleden. De glazen klok zal straks vanuit de gehele omgeving zichtbaar zijn. Er is voor ieder wat wils: 87 appartementen van diverse afmetingen, 4 riante penthouses en 18 eengezinswoningen. Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Hierdoor heeft u in de warme zomermaanden een aangename temperatuur in uw gehele woning.

Penthouses

Wilt u wonen op hoog niveau en elke dag genieten van een prachtig uitzicht over de omgeving? De 4 exclusieve penthouses in Bougainville zijn niet alleen een lust voor het oog maar bieden ook alle luxe en comfort die u van een penthouse mag verwachten. De royale woonkamers met hoge plafonds en geweldige raampartijen bieden toegang tot het riante balkon of terras. Met 2, 3 of zelfs 4 slaapkamers is er voldoende gelegenheid voor diverse inrichtingsmogelijkheden. De lichte keukens en (twee) luxe afgewerkte badkamers maken de penthouses compleet.

Penthouse met bouwnummer BO-46 beschikt over een ruime vide met prachtig uitzicht door de
glazen klok in de gevel.

Appartementen

Dat Bougainville veelzijdig is, ziet u aan de diversiteit van appartementen qua vorm, indeling en grootte. Alle appartementen zijn voorzien van een royale woonkamer met luxe keuken en een ruim balkon of terras. Een groot deel van de balkons en terrassen zijn gelegen op het zonnige zuiden. De badkamers zijn volledig afgewerkt en voorzien van sanitair en tegelwerk. Comfortabel wonen wordt hier waargemaakt door de duurzame verwarming en koeling vanuit de bodem. Door middel van dit systeem houdt uw woning het gehele jaar een aangename temperatuur.

Eengezinswoningen

De bijzondere en royale eengezinswoningen die al eerder in De Bloem zijn gebouwd, komen ook in Bougainville weer terug. De 18 woningen zijn uniek in hun soort en bieden voor elke (gezins)situatie een thuis. De voortuinen zijn gelegen aan het binnenplein van Bougainville waar een ieder beschikt over een privé parkeerplaats op eigen terrein. De vrij gelegen achtertuinen zijn voorzien van een berging en zowel bereikbaar middels een achterom als vanuit de woonkamer.

Houd mij op de hoogte