MEER INFORMATIE?

Heerlijk wonen in Bougainville

Maak uw woningdossier aan

Leuk dat u geïnteresseerd bent in Bougainville. Plandeel Bougainville is de laatste fase van project De Bloem in Rijnsburg. Het gebouw is al in aanbouw en bestaat uit  87 appartementen en 4 penthouses van ca. 60m² tot ca. 193m² en 18 riante eengezinswoningen vanaf ca. 140m². De oplevering zal naar verwachting in de tweede helft van 2019 plaatsvinden.

Vrije sector huurwoningen met koopoptie
Alle appartementen en woningen in Bougainville worden aangeboden als vrije sector huurwoningen. De huurprijzen variëren van ca.€ 750,- tot ca. € 2.900,- per maand, exclusief servicekosten. Liever kopen? Nadat u 30 maanden heeft gehuurd, kunt u gebruik maken van een ‘koopoptie’ om de door uw gehuurde woning te kopen. De koopsom wordt bij start van de verhuur vastgesteld.

Online inschrijving
Voor Bougainville verloopt de inschrijving volledig online en digitaal. Via het “Woningdossier” kunt u uw woningvoorkeuren toevoegen en uw dossier vullen met de benodigde informatie.

Eerste fase inschrijving reeds verlopen
De eerste fase van de inschrijving is op dit moment reeds verlopen. Op basis van de inschrijvingen die voor de sluitingsdatum zijn binnengekomen zullen wij een toewijzing doen van het beschikbare woningaanbod. Uw inschrijving voor een van de woningen is echter nog zeker welkom. De mogelijkheid bestaat dat er op de door u te kiezen woning nog geen inschrijving is binnen gekomen of wij kunnen uw gegevens op een reservelijst opnemen. Indien er woningen van uw voorkeur beschikbaar zijn waarvoor u in aanmerking komt ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk bericht.

Klik op deze button om naar het Woningdossier te gaan:

Wilt u meer informatie over het huren van een woning in Bougainville?
Neem dan contact op met De Raad Makelaars via telefoon of e-mail.