MEER INFORMATIE?

Omgeving

Bougainville, Rijnsburg

Wonen in Bougainville is leven in een luxe en comfortabele omgeving. Het appartementencomplex is gelegen op loopafstand van een winkelcentrum en in de nabije omgeving van Leiden en het strand van Katwijk en Noordwijk.

Grenzend aan De Bloem is winkelcentrum “De Remise” de perfecte plek voor uw dagelijkse boodschappen. Hier is onder andere een supermarkt, bakker, slager en slijter te vinden. Ook is winkelcentrum “In de Hoftuin” met veel voorzieningen dichtbij. In de omgeving van Rijnsburg kunt u heerlijk wandelen en fietsen in de Duinen en varen naar de historische binnenstad van Leiden of de Kagerplassen. Bougainville is een perfecte uitvalsbasis om te genieten van zon, zee en strand in Katwijk of Noordwijk. Nabij gelegen steden als Leiden, Den Haag en Amsterdam zijn prima te bereiken zowel met de auto als het openbaar vervoer.

Wonen in De Bloem

Wanneer u straks via Google Earth naar De Bloem kijkt ziet u een heel nieuw stedenbouwkundig beeldmerk: een bloem die uit vijf bloembladen bestaat. Samen met de verrassende, ruimtelijke indeling is deze verschijningsvorm een in het oog springend element van De Bloem. Wat verder opvalt als u van bovenaf naar De Bloem kijkt zijn de oranje dakpannen en witgepleisterde muren die overal terugkomen. Dit samen zorgt voor eigen identiteit en een ruimtelijk effect. De bouwstijl kan omschreven worden als Frans, Italiaans of cottage-achtig, maar het is vooral een voorbeeld van duurzame architectuur. Zowel in stijl als in sfeer.

Houd mij op de hoogte